Kerkweg 15

3214 VB Zuidland

01 81 45 90 12

info@walbv.nl

Prijsbereik: Van naar

Vergelijk aanbiedingen

In de polder van Zuidland nabij de jachthaven en Spijkenisse ligt het kleinschalige bedrijventerrein Munnikenweg 2. Hier vestigen zich rond de 20 zelfstandige ondernemers.

Het bedrijventerrein aan de Munnikenweg is ruim opgezet en de perfecte plek voor ondernemers met ambitie. De bedrijfsruimtes variëren van 25 m² tot 75 ². Alle bedrijfsunits zijn voorzien van een overheaddeur, electra en water. De combinatie van opslagruimte en kantoorruimte is prima te realiseren.

Gevestigde bedrijven

Ook je bedrijf op deze locatie?

Wij hebben bedrijfsruimte beschikbaar op deze locatie.

Neem contact op met 01 81 45 90 12

Bedrijfsruimte huren

Om een bedrijfsruimte te huren moeten er een paar simpele stappen worden gezet. Daarna kunt u genieten van uw bedrijfsruimte op Voorne Putten.

Bezichtiging 

Maak een afspraak met onze vastgoed adviseur om het door u gewenste pand te bezichtigen.

Advies

Tijdens de bezichtiging van het pand kijken wij samen met u of dit pand volledig voldoet aan de wensen en eisen van uw onderneming. Vaak hebben wij de mogelijkheid om u direct nog andere bedrijfsruimtes te tonen.

Besluitvorming

Na de bezichtiging van de bedrijfsruimte heeft u nog de tijd om alles voor uzelf op een rij te zetten. Wij nemen na een paar dagen even contact met u op.

U gaat een bedrijfspand huren

Wanneer u heeft besloten het pand te gaan huren hebben wij een aantal gegevens nodig, daarna wordt de huurovereenkomst opgemaakt en ondertekend. Na betaling van de eerste termijn is de sleuteloverdracht en bent u huurder van het pand.

Bedrijfsruimte huren?

Plan een bezichtiging bij een pand aan de Munnikenweg 2 in Zuidland. Bel 0181-459012

Bedrijfsruimte Munnikenweg Zuidlland