Kerkweg 15

3214 VB Zuidland

01 81 45 90 12

info@walbv.nl

Prijsbereik: Van naar

Vergelijk aanbiedingen

Het bedrijventerrein aan de Kerkweg 15 in Zuidland is centraal gelegen, nabij de dorpskern. Spijkenisse en Hellevoetsluis zijn snel te bereiken.

Het bedrijventerrein aan de Kerkweg 15 is ruim opgezet. Op deze locatie is veel diversiteit aan bedrijven te vinden. Een aantal eenmanszaken maar daarnaast ook een groot aantal grote industriele bedrijven. Op dit bedrijventerrein is zware industrie toegestaan.

Gevestigde bedrijven

Ook je bedrijf op deze locatie?

 Ondernemer en ook een bedrijfsruimte op deze locatie?

Neem contact op met 01 81 45 90 12

Bedrijfsruimte huren

Om een bedrijfsruimte te huren moeten er een paar simpele stappen worden gezet. Daarna kunt u genieten van uw bedrijfsruimte op Voorne Putten.

Bezichtiging 

Maak een afspraak met onze vastgoed adviseur om het door u gewenste pand te bezichtigen.

Advies

Tijdens de bezichtiging van het pand kijken wij samen met u of dit pand volledig voldoet aan de wensen en eisen van uw onderneming. Vaak hebben wij de mogelijkheid om u direct nog andere bedrijfsruimtes te tonen.

Besluitvorming

Na de bezichtiging van de bedrijfsruimte heeft u nog de tijd om alles voor uzelf op een rij te zetten. Wij nemen na een paar dagen even contact met u op.

U gaat een bedrijfspand huren

Wanneer u heeft besloten het pand te gaan huren hebben wij een aantal gegevens nodig, daarna wordt de huurovereenkomst opgemaakt en ondertekend. Na betaling van de eerste termijn is de sleuteloverdracht en bent u huurder van het pand.

Meer informatie over besrijfsruimte huren?

Meer informatie over huren van een bedrijfsruimte aan de Kerkweg 15 in Zuidland? Neem dan contact op met onze medewerkers op telefoonnummer 0181 – 459012

Bedrijfsruimte huren Zuidland
Huurprijs€190.00/per maand

Kerkweg 15P6

23a-15, Kerkweg, Harregat, Zuidland, Nissewaard, Zuid-Holland, Nederland, 3214VE, Nederland

Bedrijfspanden, Kantoorruimte

Arianne

2 maanden geleden

Huurprijs€190.00/per maand

Bedrijfspanden, Kantoorruimte

2 maanden geleden