Kerkweg 15

3214 VB Zuidland

01 81 45 90 12

info@walbv.nl

Vergelijk aanbiedingen

Fotografie Studio Jolie

Fotografie Studio Jolie

Fotografie Studio Jolie

Een paar jaar geleden was ik op zoek naar een bedrijfspand en kwam terecht bij Van der Wal Bedrijfshuisvesting. Na een paar jaar gefotografeerd te hebben vanuit mijn huis in de zolderstudio was ik op zoek naar een bedrijfspand. Ik was op slag verliefd op mijn oude boerderij huisje. Ik zag het al gelijk voor me dit wordt mijn fotostudio. 

Van der Wal bedrijfshuisvesting dacht mee aan het verbouwen van de fotostudio en al snel werd mijn lang gekoesterde droom een eigen fotostudio werkelijkheid.  Klanten komen van heinde en ver voor de foto’s met het welbekende raampje, de authentieke details van het oude boerderijhuisje zijn in tact gebleven. En bepalen de sfeer en uitstraling van Fotografie Studio Jolie. In de fotostudio is er zelfs een Hemelbed en kan er gekozen worden uit diverse decors. 

Fotografie Studio Jolie is gevestigd op de Beeldsweg 6E in Zuidland. Exclusieve fotografie in Luxe daglicht fotostudio in Zuidland. Gespecialiseerd in Newbornfotografie, Babyfotografie, Cakesmash. En de veel geboekte fotoreportages op locatie zoals de Familie fotoshoot Outdoor en de Zwangerschapsfotoshoot op de prachtige buiten locaties! Ervaar de touch of Magic!

Kijk op de website van Fotografie Studio Jolie.

img

Arianne

Gerelateerde berichten

Atelier Luna

Atelier Luna Mag ik mij even voorstellen: Atelier Luna Mijn naam is Marina Petit van der Walle...

Lees verder
door Arianne